Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu a cârâit!/ COMENTARIU

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Traian Băsescu Klaus Iohannis Băsescu consultări Cotroceni

Pe sfârșitul unui an în care evenimentele politice nu au lipsit, era imposibil ca din fundul Parlamentului să nu se audă o voce chinuită mulțimea celor 5% cât i-a dat oferit electoratul în bășcălie!

Vezi și: PLAN de împărțire a Siriei între Rusia, Turcia și Iran. Americanii excluși de la împărțirea prăzii

Traian Băsescu, nu se dezice. El nu este de acord! Cu nimic! El a avut de obiectat orice, absolut orice măsură politică din ultima vreme! Când au propus-o pe Sevil, i-a căzut fața! A recurs la metoda intimidării prin care o indemna  pe Servil Shhaideh să nu cumva să accepte să devina premier!

Ce preferă până la urmă omul în timpul căruia s-au înghițit 19.95 miliarde de Euro, pentru care statul roman a plătit din greu? Preferă un premier urmărit penal, deci un penal și nu unul oricare, unul urmărit de instituțiile statului român pentru o fraudă de un milion de Euro.

Mai preferă prăfuitul Băsescu un ins dependent de deciziile sale, născut obligatoriu în altă țară, de preferința sovietica si-l mai prefera dacă se poate și nițel găgăuz!

Ăsta este Traian Băsescu și ar cam trebui să ne obișnuim că din fundătura celor 5%, cu belelele cât casa, cu fratele în pușcărie și familia chemată pe la DNA, din motive, cum altfel decât penale, cârâielile unui Băsescu urâcios, nu pot face decât deliciul celor care conduc România și care vor avea un cuvânt de spus!

Până la urmă, umilință mai mare nu se poate pentru un om care a avut șansa să modernizeze România, iar Băsescu a ajuns să cârâie în fața televizorului, fiind invitat spre distracția românilor pe la posturile de televiziune, pentru a mai distra atmosfera.

Cine l-ar fi înveselit mai bine pe Johannis decât un Băsescu cu pretenții de mare conducător, un individ care depune toate eforturile de imagine pentru a da de înțeles că se află în spatele fiecărui pas de la Palatul Cotroceni!

În fapt, asta a ajuns Băsescu, exact ceea ce a fost întotdeauna, o mică explozie cu impact redus, în spatele adevăraților oameni politici.

Rămâne de văzut cât de ferm va fi Johannis și cât de bine va ocoli orice asociere cu exponentul unei lumi politice vechi, de care ne debarasăm, pas cu pas!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.