Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, despre o înțelegere cu Antonescu: 'Morar ne-ar fi legat pe amândoi'

antonescu-basescu

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, joi seara, ca daca ar fi incercat sa faca o intelegere cu Crin Antonescu la care sa fie parte si fostul sef DNA, atunci Daniel Morar i-ar fi 'legat' pe amandoi.

"E timpul sa avem simtul ridicolului. Cum va ganditi ca intre mine si Crin Antonescu ar fi putut interveni vreodata vreo intelegere la care sa fie parte si Morar? Pai Morar ne lega pe amandoi, nu pricepeti lucrul asta? Probabil nu-l cunoasteti pe omuletul asta, o avea el 1,7o inaltime dar e un tip care le-a spus unor extrem de puternici ca daca avea mandat la el ii lua in catuse de acolo", a declarat Basescu la RomaniaTV.

"Cine crede ca vreodata eu as fi putut face vreo intelegere cu Crin Antonescu se inseala amarnic. Intre mine si Antonescu a fost o adversitate si politica si daca vreti individuala, nu ne-am inghitit unul pe altul niciodata", a mai spus Băsescu.

Fostul președinte a spus că denunțurile l-ar ținti de fapt pe Daniel Morar, în prezent judecator la CCR.

"Este un atac in care doua structuri vor neaparat scoaterea lui Morar din CCR pentru ca a avut indrazneala sa cheme institutiile de forta sa respecte legile.  (...) vor sa-l vada pe Morar scos din joc. Nu-l apar pe Morar dar nici nu pot spune ca nu pot sa inteleg ce se intampla", a explicat acesta.

Un denunț a fost depus la DNA în legătură cu o presupusa înțelegere în 2007 între Traian Băsescu și Crin Antonescu via procurorul-șef al DNA de atunci, Daniel Morar, prin intermedierea unui consilier prezidențial, Daniel Moldoveanu prin care un dosar penal deschis pe numele fostului lider al PNL a fost evaporat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.