Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu și-a amintit: Uitase că îl știa pe Radu Pricop înainte să îi devină ginere - VIDEO

www.antena3.ro
Băsescu Radu Pricop

Moment de sinceritate al lui Traian Băsescu! Fostul președinte a intervenit telefonic la România TV pentru a clarifica lucrurile în cazul relației sale cu ginerele său Radu Pricop. "Singura corectie pe care o am de adus afirmatiilor este ca am ajuns acasa, iar sotia mi-a aratat poze de la botezul nepoatei mele Sofia, care a avut loc in decembrie 2013, si unde Ioana era insotita de domnul Radu Pricop, actualul meu ginere. N-am tinut minte evenimentul, pur si simplu", a spus Traian Băsescu.

Fostul șef al statului a ținut să facă precizarea după ce declarase că nu a fost niciodată la Zoltan Teszari acasă alături de Radu Pricop. Informația aceasta a fost făcută publică de Antena 3, care a prezentat, joi seara, o serie de înregistrări telefonice între Ioan Bendei, un șef al RCS&RDS, și Zoltan Teszari, patronul companiei. Într-o discuție telefonică dintre cei doi, datată aprilie 2013, Teszari îi spune subalternului său că a fost vizitat de ”Traian și Răducu”, identificați ca fiind Traian Băsescu și Radu Pricop, ginerele fostului președinte al României. Întâlnirea dintre cei 3 ar fi avut loc la Oradea sau Cluj chiar în ziua în care Bendei a depus denunțul împotriva lui Sorin Alexandrescu, pe atunci CEO la Trustul Intact, și Camelia Voiculescu.

Citește și: Tudorel Toader, anunț de ULTIMĂ ORĂ: ANCHETĂ pentru desecretizarea SIPA

"Eu nu m-am întâlnit niciodată cu Teszari, eu nu ştiu cum arată..În 2013?! 20 aprilie 2013...fiica mea nu era căsătorită, dacă îmi permiteţi să întreb când s-a căsătorit (îi dă mesaj fiicei). Eu nu ştiu, ca avocat putea să fie...există vreo legătură între dvs şi mogulul ăsta de presă?...Nicio legătură, eu de vorbit sigur n-am vorbit niciodată cu acest domn Teszari....N-am fost, nu-mi aduc aminte să-l fi întâlnit vreodată pe Teszari, nu ştiu cum arată. Nu exclud într-o mulţime, la o recepţie să fi fost şi dânsul, dar nu-l cunosc.

Dialog în direct cu Maria Băsescu

Traian Băsescu: Maria, când s-a căsătorit Ioana?

Maria Băsescu: Eu ştiu că în 2014, pe 1 iunie.

"Poate era prietenă cu Pricop...pot să încerc şi la Ioana, dar ce legătură aveam eu? Eu l-am cunoscut pe Radu Pricop când s-au căsătorit. Înainte nu. Ştiu eu de ce nea Traian vorbeşte nenea ăsta din film. N-am o explicaţie, dar eu vă asigur că n-am fost niciodată cu ginerele meu Radu Pricop la Oradea. N-am fost, nu-mi aduc aminte să-l fi întâlnit vreodată pe Teszari, nu ştiu cum arată", a spus Traian Băsescu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.