Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu îi atacă dur pe Mihalache și Iohannis

Fostul președinte Traian Băsescu îl atacă direct pe șeful cancelariei prezidențiale Dan Mihalache, dar în mod indirect și pe președintele Klaus Iohannis, despre care lasă de înțeles că ar trebui să ”stea mai mult acasă”.

Declarația președintelui MP vine după interviul pe care l-a acordat duminică seara, 3 ianuarie, la B1 Tv unde a vorbit despre activitatea președintelui.

”Dragă Mihalache - Înţeleg că, ieri seară, la televiziunea de casă a Cotrocenilor, Antena 3, în emisiunea jalnicului propagandist Radu Tudor, bine susţinut de unsurosul Chirieac, ai făcut afirmaţia, citez, "în locul lui Băsescu, m-aş duce acasă”. Este părerea ta cu privire la un om care nu mai are responsabilităţi în stat. Totuşi, în momentele în care nu dormi în timpul serviciului, n-ai putea să-i faci recomandarea SĂ STEA MAI MULT ACASĂ şefului tău direct, domnul Iohannis, care este preşedinte în funcţie? Ia mai gîndeşte-te puţin, Mihalache”, a scris Traian Băsescu pe pagina de Facebook.

Aluzia fostului președinte la episodul cu somnul se referă la fotografia în care apare șeful cancelariei prezidențiale dormind în timpul unor discuții oficiale.

Citește și Mihalache, surprins dormind într-o întâlnire cu omologii sârbi

În cadrul interviului de duminică seara Traian Băsescu a declarat că Iohannis este mai bun decât Ponta, dar pentru el, va rămâne premierul de la Grivco.

"Iohannis, am fost convins și sunt convins că e mai bun decât Ponta. Dar pentru mine, el rămâne premierul de la Grivco. Cum de altfel, a fost și susținător al suspendării din 2012. Eu nu cred că pot face astfel o construcție în care să mă aliez cu PSD-ul și PNL-ul", a explicat Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.