Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu îl desființează pe Bănicioiu după ce a dezertat din PSD: 'Acest nenorocit anunță triumfalist plecarea alături de Ponta'

basescu parlament

Traian Băsescu a lansat, sâmbătă, un atac la adresa fostului ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, despre care spune că anunță triumfalist plecarea la partidul lui Victor Ponta, în condițiile în care îl consideră vinovat de proasta gestionare a situației la Colectiv.

"Mă uitam la fostul ministru al Sănătății, nărodul ăsta, Bănicioiu. Arătarea asta ciudată, care la dezastrul de la Colectiv nu a lăsat să fie trimiși oamenii, victime ale nenorocirii, în străinătate pe programul european de ajutor în caz de dezastru. Spunea că și noi facem ce fac în străinătate. Au murit o groază de oameni. Acest nenorocit azi sau ieri anunța triumfalist plecarea alături de complicele lui, de Ponta, complice al dezastrului de la Colectiv. Ăștia sunt oamenii pe care îi oferă PSD. Aceeași nenorociți care nu au fost în stare să aprovizioneze ara cu vaccinuri", a declarat Traian Băsescu, la Baia Mare, potrivit Mediafax.

Nicolae Bănicioiu, fost ministrul al Guvernului Ponta2, a anunțat vineri că demisionează din PSD și se alătură formațiunii lui Victor Ponta și Daniel Constantin, Pro România.

"Îmi pare rău că azi PSD-ul se află în situația comică de a încerca să ajusteze programele începute de noi cu echipa de rezerve repetând rateuri zilnice transformând renumele nostru de partid al profesioniștilor în subiect de glumă peste tot! Mergem înainte consecvenți angajamentelor noastre de a moderniza România şi nu de a o rePeDeLiza cum momentan o parte a conducerii PSD de azi încearcă! Nu PD-L pâna la capăt ! Trădători sunt cei care au fost complicii căderii guvernului Ponta şi susținerii lui Cioloș în parlament în 2016!", a scris Nicolae Bănicioiu pe Facebook.

În luna martie, Nicolae Bănicioiu a candidat, fără succes, la Congresul PSD pentru funcția de preşedinte executiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.