Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Basescu la PMP: Am venit sa ii felicit ca au salvat democratia

flacara democratiei citynews.ro

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti la PMP ca a venit la sediul partidului sa discute cu conducerea acestuia si sa ii felicite ca au salvat democratia, pentru ca "au avut curajul" ca prin votul lor sa nu fie ales in unanimitate Eduard Hellvig director al SRI.

"Am venit sa ii felicit ca ieri au salvat democratia - au facut sa nu fie unanimitate la votul pentru Hellvig. Cum ar fi sunat - 'director SRI votat in unanimitate - ar fi fost ridicol. Asa partid mic cum sunt au avut curajul sa faca acest lucru", a spus Traian Basescu la plecarea de la PMP.

El a precizat ca nu vine la sediul partidului pentru a le spune ce sa faca, pentru a le stabili prioritatile, ci mai degraba pentru a le spune ce sa nu faca, cum sa nu repete greselile pe care le-a facut sau la care a fost martor in lunga sa experienta politica. Exemplul dat de Basescu la capitolul "ce sa nu faca" a fost acceptarea "solutiei imorale".

Basescu s-a referit si la legea finantarii partidelor. In opinia sa pentru a evita ceea ce s-a intamplat in toti acesti ani de campanii electorale ar fi finantarea campaniilor controlat de la bugetul de stat.

"Banii nu pot veni decat controlat din bugetul de stat. E mult mai ieftin sa finantam campaniile din bugetul de stat decat sa se intample ce s-a intamplat in toti acesti ani", a mai spus Basescu.

sursa foto: citynews.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.