Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, mesaj dur pentru Ponta: 'Pe tine nu te-a ales niciun popor, ci te-am desemnat eu'

ponta basescu

"Ponta, te rog, trădează-mă!!!!!" - este mesajul fostului preşedinte Traian Băsescu pentru premierul Victor Ponta. După ce şeful Guvernului a declarat că o demisie ar reprezenta o trădare, Băsescu îi transmite un mesaj dur prin intermediul reţelei de socializare Facebook.

Vezi şi: Ponta: M-am gândit la demisia din Guvern

"Rămîn consecvent ideii că acuzaţia de conflict de interese nu este justificată, dar participarea la fals şi spălare de bani în relaţia cu Dan Şova în afacerea Rovinari - Turceni pare a fi temeinic documentată de procurori şi numai un judecător poate decide definitiv, indiferent ce eforturi mediatice s-ar face pentru a-l spăla pe Ponta cu anticipaţie de mîzga groasă a minciunii.

Mincinosul naţional încearcă să ne convingă că, dacă ar demisiona, ar trăda electoratul. Bietul mitoman a ajuns să creadă şi vrea să convingă o lume întreagă că el a fost ales de popor. Nu, dragule, pe tine nu te-a ales niciun popor, ci te-am desemnat eu pentru funcţia de PM respectînd principiul constituţional că o alianţă care a cîştigat alegerile cu 68% poate propune premierul.

Acum nici măcar alianţa USL care a cîştigat alegerile nu mai există, deci tu cam vii de nicăieri la Palatul Victoria. Nu îndrăzni să mai vorbeşti de legitimitate cînd alianţa, dar şi înţelegerea politică ce te-a propulsat au dispărut.

Între timp, ai devenit şi singurul PM din Europa urmărit penal.

În concluzie, nu poporul te-a făcut PM, ci eu te-am desemnat pentru această funcţie, iar Parlamentul a aprobat propunerea mea.

De aceea, te rog, TRĂDEAZĂ-MĂ PE MINE, care te-am desemnat, demisionînd şi nu trăda interesele ţării tale rămînînd în funcţie", scrie Băsescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.