Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie de joc la Spitalul Județean Piatra-Neamț: ce primesc bolnavii la micul dejun

Europa FM
doctor medic spital

Bolnavii Spitalului Județean Piatra-Neamț mănâncă la micul dejun două felii de pâine, o felie de salam, un cub de unt și beau ceai. Costul unui astfel de meniu ajunge la șapte lei, iar conducerea spitalului susține acest meniu se va schimba iar costul lui va ajunge la 13 lei.

Pacienții Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț au un mic dejun, în valoare de șapte lei, care conține două felii de pâine, o felie de salam, un cub de unt și ceai, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Video Momentul în care un primar PSD ia șpagă, în plină epidemie de coronavirus

Imaginile cu micul dejun luat la Spitalul Județean au stârnit indignare pe rețelele de socializare. Într-una din imagini se poate observa că micul dejun al bolnavilor este format dintr-o singură felie de salam, un cub mic de unt și două felii de pâine.

Managerul spitalului a confirmat pentru MEDIAFAX că este vorba de un meniu în valoare de șapte lei pe care îl au pacienții.

„Într-adevăr e vorba despre regimul caloric pentru micul dejun în funcție de alocația de șapte lei pe zi pentru fiecare pacient”, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, Florin Apostoae.

Citește și: Marcel Vela a fost în inspecție! Unde s-a dus în control șeful Internelor

Managerul susține că începând de luni, acest meniu se va schimba iar costul lui va ajunge la 13 lei. „Vom trece la alocația maximă, de 13 lei pe fiecare pacient și am modificat deja regimurile astfel încât de mâine (luni - n.red.) dimineață se vor schimba meniurile”, a mai spus Apostoae.

Citește și: Un fost șef SIE a făcut totul public! Atac devastator la un deputat USR, pe tema pensiilor speciale: Egali eram în comunismul acela după care tânjiți dvs

Acesta a mai adăugat la masa de prânz constă într-o ciorbă de pasăre și orez cu legume iar la cină, o porție de carne cu legume. Și aceste meniuri vor fi schimbate, a mai precizat managerul spitalului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.