Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie de joc - O parte din locuitorii Sectorului 2, fără apă caldă și căldură! Un consilier PSD cere demiterea conducerii RADET în ajunul Crăciunului

radet

Consilier general al PSD în Primăria Capitalei, Orlando Culea, solicită demiterea conducerii RADET după ce o parte din locuitorii Sectorului 2 nu au apă caldă și căldură de mai multe zile.

Donald Trump, ieșire virulentă în Ajunul Crăciunului la adresa țărilor aliate: Profită de SUA în materie de securitate şi în relaţiile comerciale

„Ajunul Crăciunului ar trebui să fie pentru toată lumea un prilej de bucurie. Dar, în timp ce noi îl așteptăm pe Moș Crăciun, o parte a locuitorilor sectorului 2 așteaptă apa caldă și căldura. Si așteaptă de  vreo 5 zile. Motivul ar fi o avarie la una din conductele de alimentare cu agent termic însă, modul în care RADET a înțeles să gestioneze problema este rușinos. Pe lângă faptul că nu au fost in stare să remedieze problema în timp rezonabil, astfel încât oamenii să beneficieze de un lucru elementar, reprezentanții RADET nici nu mai răspund la telefon. Astfel, cetățenilor nu le mai rămâne decât să spere că vor avea apă caldă și căldură, de revelion. În ritmul în care se mișcă RADET, orice este posibil.

În calitate de consilier general, solicit demiterea conducerii RADET pentru modul defectuos în care a gestionat situația apărută, făcând ca o parte a locuitorilor sectorului 2 să rămână în frig și fără apă caldă de sărbători.”, a transmis Culea pentru știripesurse.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.