Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie în școală. O fată și un băiat își cară pumni și picioare în timp ce sunt filmați

observator.tv
bataie adolescenti parc

Mai mulți elevi s-au bătut într-o școală din orașul Tecuci. În prim plan sunt o fată și un băiat care se lovesc cu pumnii și picioarele în timp ce colegii fie îi încurajează, fie încearcă să-i despartă. O altă fată filmează scenele de violență, potrivit Mediafax.

Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, dar și la profesorii și inspectorii școlari care au început o anchetă.

„A început deja ancheta, așteptăm rezultatele pentru a stabili ce măsuri se impun. Elevii sunt din clasa a X-a. Nu pot fi exmatriculați, dar se poate propune scăderea notei la purtare”, a explicat inspectorul școlar general al județului Galați, Gina Brînzan.

Copiii s-au bătut dintr-un motiv banal, iar participanții vor primi consiliere.

Citește și: VIDEO Statuie cu Florin Cîțu, dezvelită în Piața Victoriei

„Ieri (n.r. marți, 6 iulie), în jurul orei 15.00, la clasa a X-a, în timpul pauzei, două fete au plecat de la motiv banal, uneia dintre ele i s-a părut că cealaltă se uită mai ciudat la ea. Au sărit niște băieți să le despartă. Imediat, doamna dirigintă a fost chemată de unul dintre băieți. A venit imediat cu doamna director adjunct și au început o anchetă. Au fost rugate să nu filmeze și sigur să nu distribuie filmulețe. Sigur, fetele au spus da, dar noi am observat că lucrurile nu s-au întâmplat așa, filmulețul fiind distribuit. A început și o consiliere cu cele două fete. Fiind destul de apropiate, doamna dirigintă le știe foarte bine. Au fost întrebate ce s-a întâmplat. Au spus că pur și simplu s-au enervat și nu au mai putut să-și țină nervii în frâu.. Ideea este că la momentul de față, bănuiesc că sunt prietene nu mai au nicio problemă”, a declarat Adrian Silivestru, inspector în cadrul ISJ Galați.

Polițiștii din Tecuci s-au autosesizat după ce au văzut imaginile și au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci s-au autosesizat și au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, cercetările urmând să stabilească identitatea persoanelor care apar în imagini și împrejurările în care s-a produs incidentul”, a spus Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Poliției Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.