Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie PNL-PSD în CL Făgăraș: patru consilieri au ajuns la spital, după ce poliția a spart cearta

cotidianul
politia nu treceti

Pacea din coaliție pare să se fi alterat pe alocuri. Consilierii locali PSD și PNL din CL Făgăraș s-au luat efectiv la bătaie. Scenele de groază s-au petrecut la Casa de Cultură, după ce aleșii PNL s-ar fi enervat că primarul ales independent, dar intrat între timp în PSD,a postat afișe în oraș cu consilierii care nu au votat unele proiecte pentru comunitate.

„Patru consilieri au ajuns la spital după o şedinţă a Consiliului Local Făgaraş, un lucru de neimaginat într-o localitate civilizată. Toţi cei patru oameni au fost agresaţi verbal şi bruscaţi de susţinători ai primarului Sucaciu. Acesta îndemna încă de dimineaţă (luni – n.r.) făgărăşenii să vină la Casa de Cultură în număr mare, în locul în care convocase consilierii în şedinţă.

A făcut asta din dorinţa de a-i forţa pe consilieri să voteze după cum vrea el. Ba mai mult decât atât, primarul Sucaciu a amplasat panouri ale ‘ruşinii’ în oraş prin intermediul cărora a încercat să inducă o stare de tensiune în comunitate”, se arată în comunicatul liberalilor, conform România TV.

Unul dintre consilierii PNL susține că primarul este autorul unei terori fără precedent în oraș.

„Niciodată, în ultimii 30 de ani, nu s-a întâmplat să intervină Poliţia în şedinţa Consiliului Local Făgaraş. Niciodată un primar nu şi-a chemat susţinătorii ca într-o galerie de fotbal pentru a urla, pentru a face presiuni şi pentru a intimida consilierii.

Niciodată, nimeni nu a folosit violenţa fizică sau verbală pentru a determina consilierii să voteze cum doreşte primarul sau oricine altcineva. Niciodată nu a fost bruscată o femeie care deţine un mandat de reprezentare în Legislativul oraşului. Niciodată nu a fost bruscat un consilier care este preot în viaţa de zi cu zi”, a transmis penelistul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.