Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătălia continuă în ALDE - Liderii din Prahova, scut în jurul lui Gavrilescu și al lui Meleșcanu: Decizia de radiere din partid, NULĂ / REZOLUȚIE

previews.123rf.com
scandal

Aleșii locali ai ALDE și președinții organizațiilor locale din județul Prahova au adoptat, sâmbătă, o rezoluție potrivit căreia decizia de radiere din partid a Grațielei Gavrilescu și a lui Teodor Meleșcanu este nulă.

„La solicitarea membrilor, aleșii locali și președinții organizațiilor locale din județul Prahova, în urma întâlnirii de-îndată, desfășurată în data de 14.09.2019, au adoptat, în unanimitate, următoarea rezoluție: Practica radierilor aduce aminte de anii de tristă amintire ai Partidului Comunist Român. Cerem revenirea de urgență la prevederile statutare”, se arată într-un comunicat transmis de ALDE Prahova, citat de Mediafax.

Pronosticuri spectaculoase în PMP la prezidențiale: în marile centre urbane, electoratul de la europarlamentare migrează

Potrivit aceleiași rezoluții, decizia de radiere din partid a Grațielei Gavrilescu și a senatorului de Prahova Teodor Meleșcanu este nulă de drept și de fapt.

„Membrii organizației Prahova au făcut eforturi deosebite la toate alegerile care au avut loc pentru obținerea unui număr cât mai mare de voturi, dovedind maturitate și performanță. Organizația ALDE Prahova s-a clasat pe locul I pe țară, între organizațiile județene ale ALDE, la toate alegerile, din punct de vedere al numărului de voturi obținute. Organizația ALDE Prahova nu va putea fi condusă niciodată decât de un prahovean, lider recunoscut în cadrul organizației noastre”, se mai arată în rezoluție.

ALDE a anunţat vineri oficial că, în şedinţa de vineri a Biroului Politic Executiv, s-a luat decizia de a-i exclude pe Teodor Meleşcanu, Graţiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu, adică cei care au acceptat funcţii în Senat, respectiv Guvern, din partea PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.