Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătălie de proporții în interiorul PNL: război între Marian Petrache și liderul PNL Ilfov, Thuma Hubert

Organizația PNL Ilfov stă pe un adevărat butoi cu pulbere, asta din cauza bătăliei dintre președintele CJ Ilfov, Marian Petrache și liderul PNL Ilfov, Thuma Hubert.

Citește și: Raed Arafat trage cu TUNUL în Guvernul PNL: a identificat portița lăsată spitalelor private

Organizația PNL Ilfov a decis, pe data de 15 ianuarie, ca Thuma Hubert să fie candidat pentru șefia Consiliului Județean. Actualul președinte al CJ Ilfov, Marian Petrache, nu este de acord cu această decizie și le cere celor din conducerea PNL să îl includă în sondajul intern.

”Alegerea președinților de consilii județene prin vot direct, de către cetățeni și experiența mea mă obligă să particip la selecția pentru alegerea candidatului din partea PNL Ilfov. Abia aștept sondajul de opinie care va stabili candidatul nostru la această funcție. Pentru mine este o mare responsabilitate și îi aștept pe toți cei care mă cunosc și cărora le-am câștigat încrederea să fie alături de mine”, arată Marian Petrache.

De partea cealaltă, Thuma Hubert a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, faptul că votul din cadrul PNL Ilfov este clar și îi va propune lui Marian Petrache să îi fie șef de campanie.

”In data de 15.01.2020 PNL Ilfov și-a stabilit candidatul prin decizia forurilor de conducere si prin vocea in unanimitate a celor 29 de primari PNL prezenti, organizația a hotarat în unanimitate candidatul pentru funcția de președinte a consiliului județean Ilfov. Este adevărat ca facem un sondaj, dar nu ca sa ne testam intre noi ci sa ne testam forța în raport cu alți competitori. Experiența ar trebui sa ii oblige pe toți sa recunoască faptul ca adversarul este în exterior și nu în interiorul organizației, că orice întârziere ii da acestuia un avantaj în bătăliile ce vor urma. Expertiza Domnului Marian Petrache este întotdeauna binevenita și vocea dansului va fi respectata în organizație și tocmai de aceea ma gândesc sa propun colegilor mei ca Marian Petrache sa ocupe dificila poziție de șef de campanie pentru grelele batalii ce vor urma.”, ne-a precizat Thuma Hubert.

Potrivit surselor noastre, Petrache a pierdut și susținerea liderului PNL, Ludovic Orban. Petrache este acuzat că nu a tras cu ”tot sufletul” în campania pentru referendum și la alegerile europarlamentare, iar Orban îl vrea mazilit din acest motiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.