Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătrân din Lăcusteni, mort într-un incendiu declanşat de un reşou defect

ISU
incendiu
Potrivit ISU Vâlcea, bărbatul a fost descoperit de echipele de pompieri trimise să stingă focul într-o încăpere în care ardeau mocnit mai multe obiecte de mobilier şi articole textile.

"Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi în cursul zilei de ieri, 30.03.2022, ora 20.30, pentru stingerea unui incendiu declanşat în localitatea Lăcusteni, în interiorul unei locuinţe. La faţa locului s-au deplasat două echipaje ale ISU Vâlcea, unul de stingere şi un echipaj SMURD. S-a constatat că în interiorul locuinţei era fum dens, în urma unei arderi mocnite, iar într-una dintre încăperi era un bărbat decedat, cu mai multe arsuri pe suprafaţa corpului. De asemenea, ardeau mocnit materialele textile, patul şi podeaua", au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Incendiul a fost stins la scurt timp după ajungerea pompierilor, cauza declanşării acestuia,stabilită în urma cercetărilor preliminare, fiind un scurtcircuit la un reşou pe care bătrânul îl băgase sub pat pentru a se încălzi pe timpul nopţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.