Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătrân reţinut, suspectat fiind că a ucis cu furca un câine şi a dat foc altuia

catuse politie

Un bătrân de 77 de ani din localitatea bihoreană Holod a fost reţinut, joi, de către poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor, fiind suspectat că a ucis şi a schingiuit doi câini. Ambele animale aveai stăpân, aparţinând unor vecine ale bărbatului, potrivit news.ro.

Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Bihor, bătrânul este suspectat că, în ziua de 7 aprilie a ucis un câine de rasă comună, care aparţinea unei vecine. Bărbatul a prins animalul într-un laţ, după care a înfipt furca în el până când câinele a murit. Nu este pruna astfel de faptă pentru care bihoreanul a fost reclamat.

El e suspectat că, la finalul lunii trecut a prins în laţ câinele altei vecine, după care a a turnat benzină pe animal şi i-a dat foc.

Câinele a supravieţuit, fiind extrem de grav rănit. Joi, bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept şi schingiuirea animalelor.

El va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, pentru ca procurorul de caz să dispună dacă ia alte măsuri preventive în privinţa sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.