Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătrânii dintr-un azil au făcut PETRECERE, după ce au fost vaccinaţi cu dozele de rapel

petrecere

Desfăşurarea rapidă a campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus în rândul persoanelor vârstnice din Israel le-a ridicat moralul rezidenţilor unui azil din oraşul Netania, care fac parte dintr-o categorie de populaţie profund afectată de lockdown şi de izolarea impusă în timpul pandemiei de COVID-19, informează Reuters.

Rezidenţii centrului pentru vârstnici Lev Ganim din oraşul Netania, purtând în continuare măşti de protecţie sanitară, au dansat şi au organizat o petrecere pentru a sărbători momentul în care au primit dozele de rapel ale unui vaccin dezvoltat împotriva maladiei COVID-19, scrie agerpres.ro.

Citește și: Anunț de ultimă oră al lui George Simion! Legea care va fi susținută de AUR

"Sunt bucuroasă ca o pasăre liberă pe cer. Slavă Domnului, toate lucrurile negative se vor sfârşi", a declarat Pnina Dembinsky, o fostă profesoară în vârstă de 70 de ani, care locuieşte în acest azil de peste şapte ani.

"Vom putea să fim liberi, să ieşim afară, să ne întâlnim cu familiile noastre, cu prietenii, să ne bucurăm de viaţă aşa cum ştiam să o facem în trecut, aşa cum o făceam până în urmă cu un an. Ne vom întoarce la viaţa normală", a adăugat ea.

Citește și: Groaznic! Activistul de mediu Daniel Bodnar ar putea rămâne paralizat

Rezidenţii centrului pentru vârstnici vor trebui să rămână vigilenţi. Deocamdată nu se ştie dacă vaccinurile previn transmiterea noului coronavirus, aşadar oamenii vaccinaţi ar putea să răspândească în continuare virusul.

Deşi a ajuns la o rată de vaccinare de 28% din populaţia sa de circa 9 milioane de locuitori, Israelul a impus de curând cel de-al treilea lockdown la nivel naţional de la începutul pandemiei, încercând să limiteze astfel numărul în creştere al infectărilor cu virusul SARS-CoV-2.

Citește și: Florin Cîțu ‘țopăie’ de fericire: ‘Banca Mondială confirmă: măsurile pe care le-am luat în contextul pandemiei COVID-19 clasează România în topul țărilor cu cele mai multe și aplicate măsuri din lume’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.