Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen a deschis o carte de condoleanţă online în memoria lui Gerd Muller

gerd muller

Clubul de fotbal Bayern Munchen a deschis o carte de condoleanţe online în memoria fostului atacant Gerd Muller, golgheterul all-time al Bundesligii, care a încetat din viaţă duminică la vârsta de 75 ani, după o lungă luptă cu boala Alzheimer, transmite DPA.

Campioana Germaniei a precizat, miercuri, într-un comunicat că pe link-ul https://fcbayern.com/kondolenzbuch-gerd/ fanii îşi pot lua rămas bun de la campionul mondial şi european într-o manieră personală. Postările se pot face până pe 15 septembrie. O carte de condoleanţe reală este disponibilă vizitatorilor clubului Bayern Munchen şi al stadionului Allianz Arena, unde este deschisă expoziţia specială ''Gerd Muller: Goluri pentru Eternitate''.

Conform clubului bavarez, toate mesajele lăsate pe cartea fizică sau digitală vor strânse la un loc într-o ediţie completă.

Muller a marcat golul prin care Republica Federală Germană a învins Olanda (2-1), în finala Cupei Mondiale 1974, la doi ani după ce contribuise şi la câştigarea titlului european din 1972.

Atacantul german a marcat 365 goluri pentru Bayern şi 68 pentru selecţionata RFG.

În tricoul bavarezilor, Muller a contribuit la cucerirea a trei trofee în Cupa Campionilor Europeni, la câştigarea Cupei Cupelor, patru titluri în Bundesliga şi patru Cupe ale Germaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.