Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen mai aproape de a reînnoi contractul de sponsorizare cu Telekom

dw.com
bayern munchen

FC Bayern Munchen este aproape de a-şi reînnoi contractul de sponsorizare cu Telekom, în condiţii mai avantajoase pentru campioana Germaniei la fotbal, informează EFE.

Grupul de telecomunicaţii plătea 45 de milioane de euro pe sezon, până acum, dar conform noului acord, care se prelungeşte până în 2026, sponsorizarea se va ridica la 50 de milioane de euro pe sezon, plus variabile în funcţie de rezultatele sportive.

Sigla Telekom tronează pe tricourile bavareze încă de acum 20 de ani, când a luat locul producătorului de automobile Opel.

Pe mâneca tricoului figurează şi logo-ul Qatar Airways, care conform revistei Sport Bild aduce în visteria bavareză încă 35 de milioane deeuro pe sezon.

Cu doar doi sponsori pe tricou, Bayern egalează veniturile provenite din publicitate ale clubului Wolfsburg, care primeşte pe sezon 70 de milioane de euro de la grupul Volkswagen, conform Agerpres.

Bayern Munchen are şi alţi sponsori precum Audi, Adidas şi compania de asigurări Allianz, care deţine drepturile asupra numelui stadionului din Munchen. Allianz, Audi şi Adidas deţin împreună 25% din Societatea pe acţiuni Bayern (Bayern AG), în care clubul păstrează restul de 75%.

Reînnoirea contractului cu Telekom va fi oficializată în următoarele zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.