Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen va anunța numele noului antrenor, până la meciul Fortuna Dusseldorf - Bayern Munchen, programat pentru 23 noiembrie

dw
Bayern Munchen suparare

Bayern Munchen a renunțat la serviciile antrenorului Niko Kovac, după eșecul suferit în ultima etapă din Bundesliga, în faţa grupării Eintracht Frankfurt, cu scorul de 1-5, dar conducerea campioanei Germaniei nu se grăbește să îi găsească un înlocuitor tehnicianului neamț, potrivit Mediafax.

Preşedintele clubului, Uli Hoeness, a afirmat că problema noului antrenor urmează să fie reglată în trei săptămâni. Conducătorii clubului "se vor gândi în linişte la modul în care se vor ocupa de asta", a spus Hoeness, luni seara, 4 noiembrie, la Munchen, fiind prezent la un eveniment, care a mai adăugat:

"Cred că până la următorul meci în deplasare, la Dusseldorf, peste trei săptămâni, vom şti cum a fost reglată problema antrenorului".

Meciul Fortuna Dusseldorf - Bayern Munchen va fi pe 23 noiembrie, după pauza cauzată de meciurile echipelor naționale.

ALERTĂ - Victor Ponta îi dă afară din partid pe cei care au votat Guvernul Orban: 'Ne despărţim de aceşti foşti colegi care au ales să fie alături de Putere'

Antrenorul Niko Kovacs (48 de ani) a fost demis duminică, 3 noiembrie, de la Bayern Munchen, iar la ultimul antrenament i-a criticat pe câțiva jucători: "Thiago, încetează să te mai dai magician. Boateng, în situaţii de tipul acesta trebuie să fii mai inteligent. Kingsley (n.red.: Coman), nu sta acolo degeaba în timp ce Thomas (n.r.: Muller) se luptă să ia mingea! Gnabry, tu pierzi mingea mult prea uşor".

Pentru Bayern Munchen, a fost a treia înfrângere în primele 10 etape disputate în Bundesliga.

Gruparea din Germania urmează să joace miercuri, 6 noiembrie, în faza grupelor a Ligii Campionilor. Bayern Munchen așteaptă echipa Olympiakos, pe teren propriu, de la ora 19:55. În meciul tur, jucat pe arena grecilor, nemții s-au impus cu 3-2.

Grupa B - Clasament:

1. Bayern Munchen - 9 puncte

2. Tottenham - 4 puncte

3. Steaua Roșie - 3 puncte

4. Olympiakos - un punct

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.