Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baza de cantonament a naţionalei Argentinei se va numi 'Lionel Andres Messi'

Instagram
Messi

Oficialii Federaţiei argentiniene de fotbal (AFA) au decis să redenumească baza de cantonament a naţionalei cu numele lui Leo Messi, în onoarea căpitanului primei reprezentative, care a contribuit decisiv la câştigarea celui de-al treilea titlu mondial, scrie Reuters.

Conform sursei, "Casa de Ezeiza" din Buenos Aires, care găzduieşte facilităţile naţionalei, se va numi "Lionel Andres Messi", scrie agerpres.ro.

"Este un omagiu adus celui mai bun jucător din lume. Bine aţi venit în casa campioanei mondiale", a scris,m pe Twitter, preşedintele AFA, Claudio Tapia.

"Mă simt foarte fericit. Este o mare onoare pentru mine ca această bază să-mi poarte numele. Sunt impresionat, este ceva foarte frumos", a răspuns Messi.

La CM 2022 din Qatar, Argentina a jucat a şasea sa finală de Cupă Mondială, după ce le-a pierdut pe cele din 1930, 1990 şi 2014. Pe lângă titlul obţinut în Qatar, ea a câştigat finalele din 1978 şi 1986.

Căpitanul echipei Argentinei, Lionel Messi, a jucat a doua sa finală de Cupă Mondială, după cea pierdută în 2014 în faţa Germaniei (0-1, după prelungiri). El şi-a îndeplinit visul şi a reuşit să câştige Cupa Mondială, încununându-şi astfel o carieră incredibilă şi asigurându-şi astfel definitiv locul de frunte între cei mai mari fotbalişti ai planetei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.