Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beatrice Tudor (PSD): Moțiunea de cenzură a PNL-USR, un demers în care nici Opoziția nu crede

facebook.com
Beatrice Tudor

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, este de părere că nici măcar reprezentanții PNL și USR nu cred în șansele moțiunii de cenzură, indiferent câte informații pe surse lasă aceste formațiuni politice să se scurgă în spațiul public referitor la negocierile politice pe marginea acestui demers.

“Spațiul public a început să fie inundat cu informații pe surse referitor la negocierile politice despre moțiunea de cenzură și despre cine a decis să voteze moțiunea. Este clar că aceste informații provin din zona Opoziției și nu înțeleg de ce nu și le asumă formal. Un lucru este însă clar, nici măcar Opoziția nu crede în șansele acestei moțiuni, pentru că altfel ar fi venit și cu o propunere de prim-ministru și cu o propunere de program de guvernare. Altfel, asistăm la un elaborat joc de teatru, dar este doar un joc de teatru”, a declarat Beatrice Tudor.

Citește și: Angel Tîlvăr: Sunt necesare mai multe măsuri pentru a ne asigura ca niciun copil nu este expus muncii forțate și periculoase

Deputatul PSD de București a mai afirmat că moțiunea este un demers inutil, în aceste condiții, și este strict un exercițiu de marketing politic. “Este vorba doar despre un exercițiu de marketing politic, un demers inutil, care nu face decât să mai genereze știri negative despre perspectiva stabilității României. Nu pot să nu mă întreb: dacă în ziua moțiunii va crește cursul de schimb valutar, pe fondul speculațiilor despre instabilitate politică, va da Opoziția banii înapoi cetățenilor afectați? Sau măcar își va cere scuze? Asta înseamnă să fii iresponsabili și să te joci cu viața românilor”, a mai afirmat Beatrice Tudor, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.