Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BEC a respins protocolul de constituire a alienței electorale între Partidul Revoluționar Creștin Democrat și Partidul Național Socialist

stiripesurse.ro
biroul electoral central 2024

În ședința din data de 29 martie 2024, Biroul Electoral Central pentru alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 și pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024 (BEC) a decis respingerea Protocolului de constituire a alianței electorale cu denumirea “Alianța Respect România”, formată din Partidul Revoluționar Creștin Democrat (PRCD) și Partidul Național Socialist (PNS).

Potrivit deciziei (documentul, AICI), constituirea alianței s-a făcut în temeiul normelor care reglementează alegerile pentru Camera Deputaților și Senat, neaplicabile în cazul alegerilor locale și a celor europarlamentare.

În aceeași ședință, BEC a adoptat Hotărârea privind aplicarea unitară a prevederilor art. 4 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 21/2024 privind unele măsuri pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi a alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.