Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Becali exultă după ce a aflat adversarul din UCL: Îi mulțumesc lui Dumnezeu

gigi becali

George Becali, finantatorul echipei Steaua Bucuresti, a declarat, vineri, dupa tragerea la sorti de la Nyon, ca echipa sa a picat cu adversarul dorit în turul trei preliminar al Ligii Campionilor si are sanse de calificare în play-off-ul celei mai importante competitii europene intercluburi.

Steaua va juca împotriva celor de la Sparta Praga în turul trei preliminar, iar Becali se declara multumit de tragerea la sorti si considera ca Sparta este un adversar de care echipa lui Reghecampf se poate lupta de la egal la egal. Si jucatorii si-au dorit pe Sparta Praga ca adversar. Daca sortii nu i-ar fi scos în cale pe vicecampionii Cehiei, stelistii i-ar fi vrut pe turcii de la Fenerbahce.

Gigi Becali a încheiat spunând ca va mai efectua doua transferuri. Puljic si un atacant ar putea ajunge la Steaua daca echipa trece de acest tur preliminar.

"Îi multumesc lui Dumnezeu ca am picat cu Sparta Praga. Macar nu sunt mai puternici decât noi, jucam cu ei de la egal la egal. Nu putem spune ca asteptam o minune, ne batem cu ei, putem spune chiar ca avem un mic plus de valoare. Jucatorii îsi doreau Fenerbahce daca nu era Sparta Praga.

E posibil ca Vali (n. red. Valeriu Argaseala) sa semneze cu Anderlecht direct acolo, la tragere. La fel si cu Varela. Daca picam cu Anderlecht nu îl mai dadeam pe Chipciu. Pai ce faceam, ne bateam singuri? Pulijc vine sigur si e posibil sa mai aduc un atacant daca ne ajuta Dumnezeu sa trecem de Sparta Praga.

Sincer, n-as vrea ca Astra sa treaca de Copenhaga. Daca nu erau concurenti cu mine, nu ma interesa", a declarat Gigi Becali la Sport.ro, potrivit Mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.