Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Becali îl vrea pe Băluţă de la Viitorul şi îl critică din nou pe Alibec: Îl distrug dacă nu-şi bagă minţile în cap!

Gigi Becali

Gigi Becali a declarat, luni, că singurii jucători pe care doreşte să-i transfere în această iarnă sunt atacantul Adam Nemec de la Dinamo şi fundaşul Tudor Băluţă de la FC Viitorul. "Singurul jucător de care pot să vorbesc la ora asta este Nemec. E adevărat, mai este un jucător pe care aş putea să-l negociez la ora asta, să dau banii şi să-l las acolo. Este Băluţă, fundaşul central. Nu Cicâldău. Este sigurul jucător pe care aş da banii şi săl las acolo. V-aţi dat seama din discursul meu (n.r. - că are o înţelegere cu Dinamo pentru Nemec). Că nu fac de capul meu", a declarat Becali, la Digi Sport.

Omul de afaceri a lansat noi critici la adresa atacantului Denis Alibec, pe care l-a ameninţat că va sta în tribune "dacă nu se va astâmpăra şi dacă nu va fi vândut la iarnă". Totuşi, Becali spue că Alibec este trei clase peste Harlem Gnohere ca valoare. "Nu stă Steaua nici după Gnohere, nici după Alibec. Steaua îl ia pe Nemec şi dacă Nemec merită să joace, joacă Nemec şi rup banca şi Alibec şi Gnohere, amândoi. dacă vine Nemec, ştiţi cât rupe Alibec banca? O să rupă banca, o să-l vedeţi şi prin tribună. Nu mă interesează nicio cotă, Steaua nu stă după cote şi după bani şi după Alibec. Să nu creadă Albec că stă Steaua după el sau că stau eu, Becali, după el. Eu fac toate lucrurile astea spre binele lui, ca să nu-l distrug. Dacă voi lua hotărârea asta şi dacă nu se va astâmpăra şi dacă nu va fi vândut la iarnă... Când voi lua o hotărâre îl veţi vedea numai şi numai în tribună. Îi fac în tribună un loc şi scriu pe el Alibec. Cine are urechi să audă. Cine înţelege, înţelege, dacă nu, vai de capul lui! Bă, bagă-ţi minţile în cap, că te distruge Becali, până la urmă! Vai de capul tău! Că aici nu eşti la tine, la Mangalia. Dar să vorbim şi cele bune, nu poţi să-l compari ca valoare pe Alibec, e trei clase peste Gnohere. Obrăznicia lui mă deranjează, dar ca valoare nu poţi să-l compari pe Alibec cu Gnohere", a afirmat Becali.

El o vede pe CSU Craiova principala contracandidată la titlu a Stelei, fiind de părere că formaţia CFR Cluj, actualul lider al Ligii I, va termina campionatul pe locul al treilea. "Meciul cu Craiova este mai important decât cel cu Beer Sheva. pentru că în opinia mea Craiova va veni pe 2, CFR va fi pe 3. Craiova se bate la titlu. Este un concurent la titlu şi noi trebuie să câştigăm cu Craiova. Cu Beer Sheva nu e o problemă", a spus el.

Becali nu va merge să urmărească din tribune meciul CSU - Steaua, chiar dacă această întâlnire se va disputa pe noul stadion al oltenilor: "Eu prefer să mă fac o oră de rugăciune, decât să mă obosesc 7-8 ore pe drum. E mai folositor echipei. Nu este important să mă distrez eu, important e să fie folositor echipei. Rugăciunea mea e mai importantă decât mersul pe drum." Gigi Becali spune că Gino Iorgulescu miza înaintea alegerilor pentru preşedinţia LPF pe zece voturi. Iorgulescu a câştigat în cele din urmă cu 13-1, în faţa contracandidatului său, preşedintele ACS Poli Timişoara, Sorin Drăgoi.

"Gino avea zece propuneri scrise. Dacă îl propui cu o hârtie scrisă, n-ai cum să nu-l votezi. Mi-a spus Gino că e sigur de zece. Gino e un om care are o situaţie bună, are bani. Gino este acolo pentru că îi place fotbalul şi vrea să facă ceva pentru fotbal. Nu se gândeşte la niciun fel de şmecherii", a afirmat Becali.

Finaţatorul Stelei a povestit o întâmplare din tinereţe cu Gino Iorgulescu: "Acum 40 de ani, el a fost pe la generali, pe la colonei, pe la şefi de poliţie pentru mine, pentru carnete luate, alea, alea. O dată i-am luat şi casa şi maşina şi când a venit acasă nu a putut să intre şi s-a dus să doarmă pe la prieteni. I-am luat maşina de la Snagov, el era beat, am plecat cu maşina, m-am dus acasă la el, am închis şi când a venit acasă nu i-am deschis uşa. După aia a dat un telefon şi a dormit pe la nişte prieteni. Fiecare om e în felul lui, Gino nu poate fi mai vocal, nu poţi să-i ceri lui Gino să fie mai vocal, cum nu poţi să-mi ceri mie să închid gura."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.