Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

bemag.ro, cel mai mare portal online de vânzări de băuturi din România, devine alfadrink.ro

bauturi

Începând din luna mai 2020, bemag.ro, cel mai mare portal online de vânzări de băuturi din România, devine alfadrink.ro.

Cu peste 20 ani de exerienţă pe piață de specialitate din România, Alfa Drink este o echipa tânără, dinamică, specializată în vânzarea băuturilor de orice tip și în consilierea clienților pentru a alege cele mai bune produse în raport calitate-preț.

"Fie că dorești să organizezi un eveniment (nuntă, botez, petrecere, bal, conferință, team-building, etc.), fie că dorești să te delectezi cu o băutură fină, echipa noastră îți stă mereu la dispoziție și îți răspunde la toate întrebările (prin mail, telefon sau chiar personal dacă vii la magazinul nostru). Suntem în același loc de la început: Calea 13 Septembrie, 188, Sector 5, București), iar online, prin www.AlfaDrink.ro, suntem prezenți din anul 2014", transmis reprezentanţii firmei.

Alfa Drink este magazin online de băuturi ce oferă informații complete despre produsele comercializate (descriere, poze, fișe tehnice). Relațiile strânse cu importatori de renume și producători locali garantează atât originalitatea produselor, cât și păstrarea unor prețuri corecte. La cerere, se oferă atât certificatul de conformitate, cât și buletinul de analize pentru oricare dintre băuturile comercializate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.