Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ben Oni Ardelean (PNL) jubilează după decizia privind avorturile din SUA: 'Marxismul e în cădere liberă!'

Europa FM
Ben Oni Ardelean

Curtea Supremă din SUA a anulat vineri hotărârea „Roe v. Wade”, care garanta din 1973 dreptul americancelor de a avorta. Decizia a stârnit un adevărat scandal în Statele Unite, iar unii americani au ieșit în stradă să protesteze. Deputatul PNL de Timiș, Ben-Oni Ardelean, salută decizia „istorică” a justiției americane.

„O decizie istorică a Curții Supreme a Statelor Unite ale Americii, în urma căreia fiecare stat își va putea decide poziția în privința avortului.

Medicii nu vor mai fi obligați să accepte avortul, putând refuza acest proces, iar fiecare femeie care dorește acest lucru, va trebui să opteze pentru un cadru medical care este dispus să dea curs solicitării.

Viața merge înainte! Fiecare individ este liber să aleagă pentru sine, nefiind constrâns de nimeni și nimic!

Marxismul, dăunător pentru societate, e în cădere liberă! Oamenii se trezesc. Pro-Life!”, a spus Ben Oni Ardelean, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Miliardarii Soros și Gates se opun vehement deciziei privind interzicerea avortului: 'Un regres inacceptabil' care 'diminuează drepturile omului'

Ben-Oni Ardelean a absolvit în 1998 Facultatea de Teologie din cadrul Institutului Teologic Baptist din București. El a apărut în documentarul intitulat Familia produs de Netflix în 2019. Documentarul arată modul în  care un grup american ultraconservator creștin face lobby în Statele Unite, dar și în restul lumii prin politicieni asociați, precum Ben-Oni Ardelean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.