Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Benfica Lisabona a învins-o, în 9 jucători, pe modesta Vizela, după ce a fost condusă

looksport.ro
Benfica Lisabona

Benfica Lisabona, liderul campionatului de fotbal al Portugaliei, a învins în extremis pe teren propriu, cu scorul de 2-1, modesta formaţie Vizela, într-o partidă din etapa a 5-a a sezonului, disputată vineri.

Oaspeţii au condus la pauză cu 1-0, prin golul muntenegreanului Milutin Osmajic (20), însă "vulturii" au restabilit egalitatea în repriza secundă (76), prin brazilianul David Neres, jucător recrutat în această vară de la Şahtior Doneţk, iar apoi au marcat golul victoriei în cel de-al zecelea minut al prelungirilor, prin internaţionalul portughez Joao Mario, care a transformat o lovitură de la 11 m.

Benfica a încheiat meciul în nouă jucători, după ce atacantul Gonzalo Ramos a fost eliminat în minutul 90+2 pentru că a simulat un fault în careu, iar Joao Mario a văzut al doilea cartonaş galben după ce şi-a scos tricoul pentru a sărbători marcarea golului victoriei, scrie agerpres.ro.

Acesta este al cincilea succes consecutiv de la debutul sezonului pentru Benfica Lisabona, graţie căruia s-a distanţat la cinci puncte de ocupanta locului secund, Sporting Braga, care va juca sâmbătă pe teren propriu cu Vitoria Guimaraes. Benfica a obţinut, totodată, patru victorii consecutive în preliminariile actualei ediţii a Ligii Campionilor.

În celălalt meci programat vineri în prima ligă lusitană, Sporting Lisabona s-a impus în deplasare, cu 2-0, în faţa formaţiei Estoril Praia, prin golurile marcat de Jerry St Juste (13) şi Marcus Edwards (21).

"Leii", care veneau după două înfrângeri consecutive, au urcat pe poziţia a şaptea în clasament, la opt puncte în spatele liderului.

Benfica Lisabona şi Sporting Lisabona vor debuta săptămâna viitoare în grupele Ligii Campionilor 2022-2023, împotriva formaţiilor Maccabi Haifa (marţi), respectiv Eintracht Frankfurt (miercuri).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.