Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Benjamin Netanyahu, interogat pentru a patra oară într-o anchetă privind suspiciuni de corupţie

Benjamin Netanyahu

Poliţia israeliană l-a interogat luni pentru a patra oară pe prim-ministrul Benjamin Netanyahu, la reşedinţa acestuia din Ierusalim, în cadrul unei anchete în care şeful guvernului este suspectat de corupţie, transmite AFP, citând presa locală. Conform postului public de radio, interogatoriul s-a referit la cadourile pe care le-ar fi primit Netanyahu de la susţinători ai săi, printre care miliardarul australian James Packer.

Netanyahu este vizat de la sfârşitul lui 2016 de două anchete: una vizând cadouri de lux pe care el şi familia sa le-ar fi primit de la oameni de afaceri, cealaltă pentru că ar fi încercat să negocieze o acoperire jurnalistă mai favorabilă cu patronul celui mai mare cotidian naţional, toate aceste acuzaţii fiind respinse de premier. Presa a scris că Netanyahu a primit timp de şapte sau opt ani cutii de trabucuri din partea prietenului său Arnon Milchan, om de afaceri israelian, producător la Hollywood. Valoarea totală a acestor trabucuri s-ar ridica la zeci de mii de dolari. Acelaşi om de afaceri i-ar fi oferit soţiei premierului, Sara, şampanie de sute de dolari sticla.

Potrivit cotidianului Haaretz, care citează o sursă din cadrul poliţiei, interogatoriul lui Netanyahu s-a referit la mărturia soţiei sale, care contrazice versiunea oferită de premier la precedentele audieri, conform Agerpres. Solicitată de AFP, poliţia israeliană a refuzat să comenteze aceste informaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.