DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Berea Albacher Premium premiată cu aur la World Selection

Romaqua Group
Monde Selection - Gold Quality Award 2016

Super lovitură pentru cei de la Romaqua Group. Berea Albacher Premium a primit cea mai înaltă distincție într-una din cele mai mari competiții de profil.

Vezi și: Aventuri tehnocrate: ministrul care s-a supărat pe ANAF și a pus mâna pe telefon

Albacher Premium 0,66l a primit distincția Gold Award în cadrul renumitei competiții internaționale World Selection 2016 organizată de Monde Selection Belgia. Berea Albacher este produsă de compania Romaqua Group la fabrica din Sebeș, fabrică ce înglobează cele mai moderne tehnologii existente pe plan mondial.

Tehnologia germană de producţie şi îmbuteliere utilizată cumulează integral, pentru prima oară într-o singură fabrică, cele mai noi procese de producţie şi tehnologia cea mai avansată. Albacher este o bere din categoria premium, produsă exclusiv din ingrediente naturale.

Realizată conform unei reţete tradiţionale, berea Albacher are un caracter unic şi distinct, exprimat printr-un gust pur şi o aromă naturală perfect echilibrată, o bere uşoară pe care o savurezi oricând cu plăcere. Datorită fermentării la temperaturi joase (sub 4°C) dioxidul de carbon este persistent, berea menţinându-şi prospeţimea şi perlajul un timp îndelungat şi după deschidere.

Savoarea naturală autentică a berii Albacher este reţinută integral datorită liniei de îmbuteliere aseptice ce permite eliminarea procesului distructiv de pasteurizare şi înlocuirea acestuia cu metode ultramoderne de filtrare cu membrane şi sterilizare la rece. Acestea păstrează neschimbate gustul şi aroma berii Albacher şi garantează simultan menţinerea prospeţimii acesteia pe durate îndelungate. De asemenea, se obţine o filtrare mult mai eficientă faţă de filtrarea cu kieselgur (diatomit) obţinându-se o bere mai limpede.

Vezi și: SONDAJ: DNA și ÎCCJ sunt în cădere liberă/ EUROBAROMETRU

Calitate autentică garantată de Romaqua Group

Berea Premium Albacher este un produs al companiei Romaqua Group, producător român de renume, deţinător al brandului numărul 1 de apă minerală din România, Borsec, unul din cele mai importante branduri româneşti.

Romaqua Group, companie cu capital autohton privat, cu 18 ani de activitate, are în portofoliu bran­duri de succes: Borsec (ape minerale na­turale), Stânceni (apă mi­ne­rală naturală), Aquatique (apă minerală na­tu­rală oli­gominerală), Giusto (băuturi răcoritoare), Giusto Natura (băuturi răcoritoare plate), Albacher, Dorfer şi Mühlbacher (bere).  Borsec este liderul pieţei de ape minerale naturale, iar Giusto Natura liderul pieţei de băuturi răcoritoare plate (still drinks). Romaqua Group are peste 2.150 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproximativ 145 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.