Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BETRA Coin își lansează propriul Wallet!

betra

BETRA Coin, criptomoneda românească lansată de către BeTrader Academy din Pipera, și-a lansat propriul Wallet, care ajută la depozitarea criptomonedelor în siguranță și care servește ca metodă de plată. Utilizatorii vor putea efectua tranzacții folosind QR Code către orice comerciant care acceptă Bitcoin, Ethereum și alte monede ERC20, prin intermediul aplicației BetraPay.

Bitcoin utilizează “portofelul“ wallet, pentru siguranța criptomonedelor Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede se pot depozita în portofele digitale sau în wallet-uri de tip hardware, sub forma unor chei private ale utilizatorilor. Wallet-ul are instrucțiuni ce sunt transmise în Blockchain și care oferă posibilitatea inițierii tranzacțiilor.

content-image

Până în prezent cele mai bune Wallet-uri pentru criptomonede sunt:

  • Wallet hardware, ce oferă măsuri de securitate și back-up. Acestea sunt cele mai sigure opțiuni de stocare a criptomonedelor; ele generează parole, chei private și instrucțiuni pentru monedele stocate. Fac asta offline, astfel nu pot fi identificate sau modificate de viruși, ori de terțe persoane. Un astfel de “portofel“ wallet este Ledger Nano, care suportă un număr limitat de criptomonede.
  • Wallet online care sunt recomandate pentru o valoare mai mică de criptomonede, pentru sumele medii și o activitate destul de intensă de monede. Pentru Bitcoin se poate folosi "portofelul" Blockchain.info, iar pentru ETH "portofelul" MyEtherWallet. Acestea sunt la fel de sigure și eficiente ca "portofelele" wallet hardware.
  • Wallet pentru mobil care sunt considerate mai puțin sigure, pentru că pot fi atacate de viruși sau de troian. În plus, există și riscul de furt sau pierdere a telefonului mobil, sau riscul ca cineva să umble în aplicațiile acestuia și să aibă acces la wallet.

BETRA Wallet – Cel mai sigur “portofel“ crypto

content-image

Aplicația BetraPay poate stoca aproxima&v 200 de criptomonede diferite, printre care și BETRA COIN, bineînțeles, iar sistemul de criptare și protejare este asigurată de către Shanghai Blockshine.

Folosind această aplicație ai următoarele avantaje:

  • Toate activele tale digitale vor 4 într-un singur loc, pe un dispozitiv sigur
  • Vei prelua controlul complet asupra criptomonedelor
  • Vei putea folosi un wallet care va stoca și alte tipuri de criptomonede precum BTC, ETC, ETH, BCH, LTC – dar și alte monede ERC20
  • Wallet-ul este compatibil cu numeroase Exchange-uri
  • Este o metodă de depozitare în siguranță a criptomonedelor, dar și o metodă de plată
  • Cheile tale sunt protejate cu Secure Enclave, tehnologie de autentificare biometrică

content-image

BETRA COIN este criptomeneda propusă de Academia de tranding din Pipera, este o criptomonedă cu Blockchain descentralizat, care oferă anonimat utilizatorilor și tranzacțiilor. Aceasta este acum în Private Sale la 0.22$. Moneda va fi lansată în luna noiembrie și va fi o monedă de tip ERC20, asemănătoare celei cu Ethereum, are caracteristica open-source.

BETRA COIN le oferă posibilitatea clienților privați și corporativi de a-și crește finanțele și de a obține profituri și mai mari. Prin serviciile și instrumentele folosite se pot economisi resurse și timp, se poate optimiza creșterea companiilor start-up.

Fondatorul Ciprian Ciceu a fost personal în China pentru a discuta și alege funcțiile wallet-ului BETRA. Acesta spunea despre BETRA COIN că ''vine cu rezultate, care sunt de fapt implementabile. Aceasta este puterea lor în comparație cu alte companii de consultanță''.

El este fondatorul monedei și a platformei BETRA, dar și fondatorul Be Trader Academy România. Este pasionat de trading și investițiile la bursă, are experiență în antreprenoriat, analiză financiară, management, planificarea și dezvoltarea afacerilor noi, inginerie software, analiza deciziilor, gestionarea riscurilor, tranzacții la bursa.

Be Trader Academy România folosește tehnologia avansată, instruire într-o sală adevărată de tranzacționare și cursuri la cele mai înalte standarde internaționale. Este una din cele mai puternice organizații din Europa la care poți face cursuri de tranzacționare la Bursă.

BETRAPay este cel mai sigur portofel crypto. Dacă doriți să stocați criptomonede sigure pe termen lung, atunci ar trebui să-l comandați. Frumusețea lui stă în securitatea de ultimă generație. Are capacitatea de a deține monede multi-crypto în același timp (BTC, ETC, ETH, BCH, LTC). Scopul său principal este să stocheze cheile private și să asigure securitatea monedelor depozitate.

BETRA Pay este bazat pe platforma Bastion Pay:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.