Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bianca Andreescu, RĂSPLĂTITĂ regește pentru titlul de la US Open: a primit un bolid de lux de la sponsorul său

Bianca Andreescu a fost răsplătită pentru triumful său recent de la US Open de unul dintre principalii săi sponsori, BMW Canada, cu un bolid de ultimă generaţie, BMW M8 Cabriolet, al cărui preţ de pornire este de 133.000 de dolari, anunță MEDIAFAX.

Bianca, ambasador BMW din luna iunie a acestui an, a primit cadou un BMW M8 Cabriolet, cu următoarele specificații: atinge 100 de km/h în doar 3,3 secunde, datorită unui motor puternic, V8, cu transmisie Steptronic, cu 600 cai-putere la 6.000 rpm. Viteza maximă pentru acest model a fost însă limitată de producătorul german la 250 km/h.

Citește și: Olguța Vasilescu a răbufnit: Cum dracului vine criza peste noi doar când se apropie ăștia de guvernare?

Bianca Andreescu este prima jucătoare din Canada care câştigă un titlu de Mare Şlem, dar şi prima sportivă care se impune la US Open la debutul său pe tabloul principal de la Flushing Meadows. În plus, Andreescu este prima jucătoare de la Monica Seleş încoace care reuşeşte să câştige un turneu de Mare Şlem la al patra prezenţă pe tablourile principale la acest nivel.

Tenismena a fost răsplătită pentru victoria sa cu cel mai mare premiu acordat vreodată în tenisul feminin, în valoare de 3.85 de milioane de dolari, devenind o ţintă importantă pentru firme aflate în căutarea unui ambasador, sponsorii bătându-se pentru semnătura sa.

De asemenea, jucătoare canadiană de origine română a făcut turul celor mai importante televiziuni şi instituţii media după succesul de la US Open.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.