Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bianca Bazaliu a revenit la CSM Bucureşti

Wikipedia
csm bucuresti

Handbalista Bianca Bazaliu, care a evoluat ultima dată la Corona Braşov, a revenit la clubul CSM Bucureşti, a anunţat, gruparea bucureşteană, potrivit news.ro.

"Crescută de CSM Bucureşti de la vârsta de la 17 ani şi lansată în handbalul mare de gruparea din noastră, Bianca Bazaliu este considerată una dintre cele mai talentate şi mai valoroase jucătoare din generaţia sa.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

O generaţie care a cucerit titlul suprem la Campionatul Mondial de tineret din 2014, din Macedonia. Bianca Bazaliu, 23 de ani, a făcut parte din echipa Clubului Sportiv Municipal Bucureşti care a cucerit EHF Champions League în 2016 şi s-a clasat pe locul trei în aceeaşi competiţie în 2017 şi 2018", a precizat clubul din Capitală.

Bazaliu a fost suspendată un an şi trei luni, în urma scandalului de dopaj de la Corona Braşov, unde a fost legitimată în sezonul 2019/2020. Ea a beneficiat de o îngheţarea de 7,5 luni a suspendării, fiind eligibilă să revină în competiţie din 10 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.