Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biblioteca Naţională a României va închide Sala de lectură 'Alexandre Saint-Georges' din 10 august, ca urmare a numărului mare al cazurilor de Covid-19

biblioteca nationala

Biblioteca Naţională a României va închide din 10 august Sala de lectură "Alexandre Saint-Georges", ca urmare a numărului mare al cazurilor de Covid-19 la nivelul Capitalei, anunţă instituţia pe Facebook, anunță news.ro.

Sala de lectură „Alexandre Saint-Georges” se află la etajul 5 al instituţiei şi va fi închisă "pentru a evita contactul prin intermediul documentelor", potrivit BNaR.

Citește și: Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Este chiar posibilă în două etape .

Un număr mare de documente aparţinând colecţiilor speciale ale Bibliotecii este disponibil online pe site-ul www.bibnat.ro.

Reprezentanţii Bibliotecii Naţionale amintesc că spaţiile libere pentru lectură din cadrul bibliotecii rămân deschise de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-20.00 şi sâmbătă, între orele 9.00 şi 18.00.

Accesul în Biblioteca Naţională a României se realizează exclusiv în baza cardului emis de bibliotecă şi este condiţionat de respectarea măsurilor de protecţie şi siguranţă afişate la intrare.

Citește și: Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Programul de înscrieri în vederea emiterii sau vizării cardului de acces este de luni până joi, între orele 10.00 şi 18.00, şi vineri, între orele 10.00 şi 17.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.