Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bicfalvi, meci DE SENZAȚIE pentru Ural: Și-a calificat echipa în semifinalele Cupei Rusiei - VIDEO

www.prosport.ro
Eric Bicfalvi Ural

Internaționalul român Eric Bicfalvi a marcat două goluri și a transformat un penalty pentru Ural Ekaterinburg, care s-a calificat, marți, în semifinalele Cupei Rusiei la fotbal, după ce a dispus de FC Krasnodar cu 4-3 la loviturile de departajare (3-3 la finalul prelungirilor).

Bicfalvi, transferat iarna aceasta de la altă formație rusă, Tom Tomsk, a fost integralist în acest meci pentru Ural, potrivit Agerpres.

Citește și: Scandal între Reghecampf şi Gigi Becali: 'Nu am nevoie de mila lui'

Fedor Smolov (2) și suedezul Viktor Claesson (14, 33) au făcut ca echipa din Krasnodar să conducă după ceva mai mult de o jumătate de oră cu un scor de forfait. Vladimir Iljin (35) a redus din diferență, iar Bicfalvi a reușit ''dubla'' după pauză (52, 65). Smolov a ratat un penalty pentru Krasnodar în minutul 89, iar Aleksandr Danțev (Ural) a fost eliminat la începutul prelungirilor (92), dar oaspeții nu au reușit să profite.

Pentru Ural au transformat la loviturile de departajare Bicfalvi, Edgar Manușarian, Roman Emelianov și Artem Fidler, iar de la oaspeți au marcat Claesson, columbianul Ricardo Laborde și suedezul Andreas Granqvist. Au ratat ecuadorianul Cristian Ramirez și internaționalul rus Smolov.

În penultimul act al competiției, echipa lui Bicfalvi va întâlni învingătoarea dintre Rubin Kazan și Sibir Novosibirsk (liga a doua), meci programat miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.