Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biciclist rănit într-un accident provocat de un şofer fără permis

editie de timis
bataie biciclist

Un tânăr din Alba care nu deţine permis de conducere a provocat un accident rutier în municipiul Sebeş, rănind un biciclist, după care a părăsit locul producerii acestuia, fiind identificat în scurt timp de poliţişti la volanul autoturismului implicat în eveniment, potrivit unui comunicat transmis, joi, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

"La data de 19 iulie 2023, poliţiştii din Sebeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Gării din municipiu, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unui biciclist, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul producerii acestuia. În urma cercetărilor efectuate, în scurt timp de la producerea accidentului, poliţiştii au identificat un bărbat de 32 de ani, din comuna Şpring, care se afla la volanul autoturismului implicat în accident", se menţionează în comunicat.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest şi prelevării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, conducere fără permis şi refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.