Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biden se teme că ucrainenii vor ataca teritoriul Rusiei cu armele primite de la SUA: precizările liderului de la Washington

Captura Youtube
joe biden

Preşedintele american Joe Biden a declarat că Statele Unite nu vor trimite Ucrainei sisteme de rachete care să ajungă în Rusia, relatează Reuters, informează News.ro.

Declaraţiile liderului Statelor Unite au fost făcute pe fondul informaţiilor conform cărora administraţia Biden se pregătea să trimită sisteme avansate de rachete cu rază lungă de acţiune la Kiev.

Potrivit CNN, administraţia Biden se pregăteşte să intensifice sprijinul oferit Ucrainei, trimiţând sisteme avansate de rachete cu rază lungă de acţiune, având în vedere că aceasta reprezintă principala solicitare a ucrainenilor, au dezvăluit mai mulţi oficiali.

Vezi și: 'Măcelarul Ceceniei', generalul-colonel rus Șamanov, acuză România: 'Va încerca să-și exercite influența în Ucraina'

Administraţia înclină spre a trimite sistemele ca parte dintr-un pachet mai mare de asistenţă militară şi de securitate pentru Ucraina, relatează CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.