Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanțul primelor 6 luni de mandat al ministrului tineretului și sportului, Ioana Bran - DOCUMENT

facebook.com
Ioana Bran

Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, și-a prezentat public raportul de activitate pentru primele 6 luni de la preluarea mandatului, astăzi, 01 august a.c. la sediul ministerului.

Documentul poate fi consultat AICI .

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, s-a arătat miercuri mai puţin interesată de numărul de medalii pe care România l-ar obţine la Jocurile Olimpice de la Tokyo, spunând că performanţele ar trebui să fie mulţumitoare sufleteşte pentru sportivi.

“Evident că ne dorim să obţinem cele mai bune rezultate în limita posibilităţilor, Evident că ne dorim ca steagul României să se afle pe podium. Anul acesta federaţiile îşi fac punctele pentru calificări la Olimpiada din Tokyo. Pot să le doresc doar succes, să le transmit că în limita posibilităţilor ministerul este alături de ei şi Doamne ajută! La cât mai sus. Nu aş vrea să mă pronunţ câte medalii ar fi mulţumitoare. Nu ar trebui să fie mulţumitor pentru MTS, ar trebui să fie mulţumitor sufleteşte pentru sportivul care a luat parte la această Olimpiadă. Să fie el mândru de felul cum a performat şi de realizările lui", a declarat Bran.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.