Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanțul tragic al cutremurului de 7 grade pe scara Richter - Sute de victime / UPDATE FOTO & VIDEO

hindustantimes.com
cutremur

UPDATE: 8.03 Cel puțin 91 de persoane au murit, iar alte 209 au fost rănite, în urma cutremurului puternic produs duminică în zona insulei Lombok din Indonezia, a anunțat un oficial din cadrul agenției indoneziene pentru situații de urgență, precizând că printre cei decedați nu se numără niciun turist străin.

*

Cel puțin 82 de persoane au murit în urma cutremurului cu magnitudinea de 7 grade pe scara Richter, produs duminică în insula Lombok din Indonezia, informează site-ul agenției Reuters, conform Mediafax.

Liviu Dragnea a oferit CIFRELE REALE! Cu cât scad bugetele serviciilor secrete: 'Sunt persoană fizică, așa, de capul meu'

Mii de persoane aflate pe insula Lombok au fost evacuate din propriile case și îndrumați în adăposturi pentru urgențe, a informat Agenția pentru Prevenirea Dezastrelor, care a confirmat că bilanțul a ajuns la 82 de morți. Majoritatea victimelor se aflau în sudul și nordul insulei.

Seismul de 7 grade a fost resimțit până în insula Bali. Mai mulți rezidenți de pe insula Lombok au fost evacuați în propriile case. Acesta s-a produs la ora locală 18:45 (13:45, ora României), la o adâncime de 10 kilometri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.