Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanț DUR - 'Potopul' din ultimele zile a produs PAGUBE mari în România: Drumuri blocate, copaci și stâlpi doborâți, dar și mai multe case INUNDATE

www.radioconstanta.ro
copaci, ploaie, vânt puternic

Circulaţia rutieră pe Centura Bucureşti este deviată pe rute ocolitoare din cauza acumulărilor de apă din localitatea Jilava. Totodată, traficul rutier este blocat pe DN 13 A, în judeţul Mureş, din cauza unui stâlp căzut pe carosabil.

Centrul Infotrafic anunţă că, marţi, traficul rutier de pe Centura Bucureşti a fost deviat, din cauza acumulărilor de apă, în localitatea Jilava. Se cirulă pe rutele: DJ 401 D Dărăşti - Măgurele – Calea Rahovei şi pe DJ 401 A Copăceni – Vidra.

Citește și: Televiziunile 'au dat LOVITURA' cu înmormântarea Stelei Popescu: Ce post TV a fost liderul SURPRIZĂ la capitolul audiențe

De asemenea, sunt acumulări de apă şi la intrarea în Centura Bucureşti dinspre DN 6. Pe Calea Griviței, un copac a căzut producând avarii mari pentru cinci autoturisme. În localitatea Pantelimon, o gospodărie a fost inundată de apă.

Totodată, Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră este oprită pe DN 13 A, pe ambele sensuri de mers, din cauza unui stâlp electric căzut pe suprafaţa carosabilă, în localitatea Chibet, judeţul Mureş.

În judeţul Braşov, pompierii au intervenit, marţi dimineaţă, pentru îndepărtarea a trei copaci căzuţi în mai multe zone.

De asemenea, zăpada  a rupt cablurile de alimentare cu energie electrică în Prejmer şi în localitatea Hurezu.

Citește și: Percheziții MASIVE în București și trei județe din țară. Mascații iau cu asalt evazioniștii

Potrivit datelor oferite de autorităţile locale, nu sunt drumuri blocate, dar se circulă în condiţii de iarnă. Cele două firme care asigură deszăpaezirea în Braşov au pregătit 75 de utilaje şi au anunţat că au un stoc de 2.185 de tone de material antiderapant, anunță News.ro.

În plus, pompierii din judeţele Călăraşi şi Dâmboviţa au intervenit pentru scoaterea apei din mai multe gospădării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.