Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanţ negru al schimbului de focuri din Aeroportul din Bastia: Un mort şi doi răniţi

alerta

O persoană a fost ucisă iar alte două rănite, dintre care una grav, într-in schimb de focuri, marţi înainte de prânz, în apropiere de aeroportul de la Bastia, în Haute-Corse, au declarat surse concordante pentru AFP. Un bărbat a fost ucis, iar altul în vârstă de 40 de ani a fost grav rănit prin mai multe împuşcări.

Viaţa îi este în pericol şi se afla într-o ”urgenţă absolută”. El a fost evacuat cu elicopterul către centrul spitalicesc de la Bastia. Un al treilea bărbat, în vârstă de 35 de ani, a fost rănit uşor prin împuşcare, în fesă., a declarat pentru AFP Serviciul departamental de salvare din Haute-Corse (SDIS 2B).

O anchetă a fost încredinţată, în acest stadiu, Poliţiei Judiciare din Bastia cu privire la ”capete de acuzare de asasinat în bandă organizată şi tentativă de asasinat în bandă organizată”, a declarat pentru AFP procuroarea Republicii din Bastia Caroline Thanot. Magistratata a precizat că bărbatul ”foarte uşor rănit nu era neapărat vizat de tiruri, ci mai degrabă încerca să fugă de la locul respectiv”.

Un dispozitiv de căutare a unui vehicul fugar a fost desfălurat, au anunţat aceleaşi surse. Faptele s-au petrecut în comuna Lucciana (Haute-Corse), iar salvatorii au fost contactaţi cu puţin înainte de ora locală 11.30 (12.30, ora României). Jandarmeria se afla la faţa locului. Acest schimb de focuri are loc între cele două tururi ale alegerilor teritoriale în Corsica, anunţă news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.