Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanțul deceselor provocate de COVID-19 în Rusia a depășit pragul de 15.000

Pinterest
coronavirus

Rusia a depăşit pragul de 15.000 de decese asociate noului coronavirus, potrivit datelor oficiale oferite luni de comitetul guvernamental care coordonează lupta pentru combaterea propagării COVID-19, transmite EFE.

De la declanşarea pandemiei de coronavirus, în Rusia s-au înregistrat oficial 892.654 de cazuri de infectare cu COVID-19 (cu 5.118 de cazuri în plus în ultimele 24 de ore) şi 15.001 de decese (70 în plus faţă de ziua precedentă), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Justiția pe surse - Dacă nu ar fi, nu s-ar povesti: Săptămâna bombelor cu ceas .

Statisticile guvernamentale arată că aproape 700.000 de persoane s-au vindecat de coronavirus şi că în prezent sunt 181.000 de cazuri active.

Moscova, cu 248.228 de cazuri de infectare şi 4.585 de decese, este principalul focar de infecţie de pe teritoriul Rusiei. Numărul cazurilor de contagiere zilnică detectate în capitala rusă, cu o populaţie de aproape 13 milioane de locuitori, se menţine stabil - între 600 şi 700 de cazuri - în ultimele săptămâni.

Potrivit primarului capitalei ruse, Serghei Sobianin, aceste cifre - care nu reprezintă o ameninţare pentru sistemul sanitar din oraş - se vor menţine fie până la domolirea pandemiei, fie până la descoperirea unui vaccin eficient împotriva noului coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.