Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biletele pentru concertele lui Salvador Sobral, EPUIZATE

twitter.com
salvador sobral eurovision 2017

Biletele pentru viitoarele concerte ale lui Salvador Sobral, câştigătorul Eurovision 2017, au fost epuizate în mai puţin de 24 de ore. Artistul preconizează să susţină o serie de concerte în diferite oraşe din Portugalia, relatează marţi EFE, potrivit agerpres.ro

Primul concert pe care îl va oferi Sobral, încununat de recenta sa victorie la Kiev, va fi la 26 mai la Centrul Cultural din Cartaxo, localitate aflată la 65 de kilometri de Lisabona. Centrul a anunţat pe site-ul său că biletele sunt deja epuizate.

Un europarlamentar face PRAF vizita lui Juncker din Parlament: 'Un meritat: duceţi-vă naibii!'


Tot în luna mai, artistul va susţine un recital în oraşul Ovar, unde de asemenea nu mai sunt locuri disponibile. Surse din Ovar au asigurat EFE că la câteva ore după reprezentaţia sa de la Eurovision deja fuseseră epuizate biletele la concertul pe care Sobral îl va susţine, la 10 iunie, la Casa Culturii din această localitate. 

Însă concertele cele mai importante ale laureatului Eurovision vor avea loc la Lisabona, Oporto, Coimbra şi Braga, în zilele de 2, 5, 6 şi respectiv 8 iulie. Potrivit unor surde ale Centrului Cultural al Convento San Francisco din Coimbra, cele 1.125 de bilete pentru concertul său din acest oraş au fost deja epuizate. 

Sobral va susţine de asemenea un recital în august la Odemira, iar în mai va participa alături de alţi artişti la Festivalul Confluencias, care va avea loc la Oporto, şi unde intrarea este gratuită. 

Salvador Sobral, 27 de ani, a câştigat sâmbătă concursul Eurovisión cu piesa 'Amor pelo dois'. Albumul cu care şi-a încheiat turneul se numeşte 'Excuse me' şi cuprinde o piesă în limba spaniolă intitulată 'Ay, amor'. El a fost student al programului Erasmus din Palma de Mallorca şi timp de doi ani elev al unui şcoli de muzică din Barcelona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.