Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bill Gates vine cu un SCENARIU OPTIMIST: Când scapă omenirea de pandemie

Bill Gates

Bill Gates, care a finanţat dezvoltarea unui vaccin, este optimist în ceea ce priveşte tratamentul pentru Covid-19. Miliardarul crede că pandemia va fi sub control la sfârşitul lui 2021 pentru ţările dezvoltate şi în 2022 pentru ţările în curs de dezvoltare.

Bill Gates este optimist în ceea ce priveşte dezvoltarea tratamentului pentru Covid-19 şi crede că pandemia va ajunge, în cele din urmă, la un sfârşit, realatează Business Insider.

Citește și: EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Într-un interviu acordat recent, miliardarul american a vorbit despre faptul că, în opinia lui, populaţia lumii va trebui să mai aştepte cel puţin un an pentru ca pandemia să fie ţinută sub control.

„Inovaţiile în ceea ce priveşte diagnosticarea, noile metode de tratament şi vaccinurile sunt de-a dreptul impresionante. Şi asta ma face să cred, că pentru ţările bogate, am putea, în mare, să punem capăt pandemiei până la finalul anului 2021, şi, până la finalul anului 2022, pentru ţările aflate în curs de dezvoltare", a explicat Bill Gates.

Citește și: Adrian Năstase, intervenție, în direct, la Antena 3: Se readuce în circuitul public un partid important

Fondatorul Microsoft a mai spus că lupta dintre Rusia şi China în a scoate cât mai repede un vaccin pe piaţă ar putea fi periculoasă. El se teme că dozele ar putea fi administrate oamenilor înainte ca antidotul să fie sigur şi spune că autoritatea din SUA nu va permite astfel de scurtături.

Luna trecută, Bill Gates declara că este foarte încrezător că oamenii de ştiinţă vor dezvolta un vaccin „foarte eficient şi foarte sigur", datorită faptului că, la nivel mondial, se află multe în lucru - peste 160 de vaccinuri. Două dintre cele patru aflate în teste pe oameni sunt dezvoltate în Statele Unite de Moderna şi Pfizer/BioNTech.

Citește și: Sondaj-bombă! Cum stau PNL și PSD în preferințele românilor

Totodată, Gates crede că cele mai bune vaccinuri trebuie distribuite în toată lumea, în caz contrar pandemia de Covid-19 va reveni constant.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.