Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Binance, cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume, a numit un manager pe România

F. P.
binance puscas

Platforma de schimb de criptomonede Binance, controlată la nivel global de miliardarul chinez Changpeng Zhao, l-a numit pe Ilie Pușcaș în funcția de Country Manager pentru operațiunile din România.

„Sunt încântat să mă alătur echipei Binance și să ajut la consolidarea poziției pe piața românească. Pe măsură ce voi implementa o strategie globală de marketing, mă voi concentra pe educarea noilor crypto adopters, ceea ce va ajuta la dezvoltarea ecosistemului românesc crypto în ansamblu. În ultimii nouă ani, am contribuit la creșterea unor startup-uri fintech, rețele de parteneri și clienți, precum și la îmbunătățirea vizibilității companiilor pe piață. Consider experiența mea de lucru cu organizații crypto, ONG-uri și companii fintech va fi utilă pentru dezvoltarea și adoptarea criptomonedelor în România”, a declarat Ilie Pușcaș, care și-a început mandatul pe data de 13 iunie, pentru Forbes România.

Ilie Pușcaș are experiență în dezvoltarea afacerilor și în consultanță pentru proiecte în domeniul criptomonedelor. Experiența sa anterioară include poziții de manager în cadrul unor platforme de schimb pentru criptomonede precum Emirex și Emiswap, dar și pentru start-up-uri fintech cu creștere rapidă precum Kuende, Diaspora, Slavi și Koinly. Este membru al Consiliului de Administrație al Asteroid Mining Corporation Ltd., o companie de resurse spațiale care dezvoltă în prezent platforme robotice și de sateliți pentru a permite explorarea și extragerea resurselor din spațiu. Din ianuarie 2022, Ilie este Președintele pe România al Consiliului pentru Comerț Internațional (International Trade Council). El a fost fondatorul CryptoMeans, o companie de consultanță din Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.