Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bistrița: Jandarmii vor asigura ordinea la meciul de handbal dintre CS Gloria şi MKS Lublin Polonia

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Jandarmii bistriţeni vor asigura măsurile de ordine publică la partida de handbal dintre echipele CS Gloria 2018 şi MKS Lublin Polonia, din cadrul Cupei EHF, care va avea loc, duminică, de la ora 18,00, la Sala Polivalentă din municipiul Bistriţa, scrie Agerpres.

"Pentru ca toţi cei care vor participa la această partidă să fie în siguranţă, jandarmii vor fi prezenţi în imediata apropiere a sălii, precum şi pe traseele de deplasare a suporterilor, cu scopul prevenirii apariţiei unor incidente ce ar putea afecta climatul de ordine şi siguranţă publică", informează un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa.

Accesul spectatorilor în sală se va face începând cu ora 17,00, iar pentru a evita aglomeraţia la intrare Jandarmeria le recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Citește și: Egiptul nu se dezminte: A condamnat la MOARTE 37 de teroriști, printre care și un fost ofițer din trupele speciale

Jandarmii solicită suporterilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine stabilite şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. 

Totodată, Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.