Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bistriţa-Năsăud: Circulaţie îngreunată de ninsoare pe mai multe drumuri şi inundaţii în municipiul Bistriţa

www.eskape.ro
ninsoare, vreme rea, zăpadă

Circulaţia este îngreunată de ninsoare pe mai multe drumuri naţionale şi judeţene din Bistriţa-Năsăud, iar pe raza municipiului Bistriţa se intervine pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor pe câteva străzi, potrivit datelor comunicate joi seara de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

Se circulă cu dificultate din cauza zăpezii depuse pe carosabil pe DN 17, între localităţile Susenii Bârgăului şi Mureşenii Bârgăului, şi pe DN 17C, între Bistriţa şi Cepari şi între Năsăud şi Dealul Ştefăniţei.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘Neînțelegerile dintre PNL și USR PLUS sunt evidente până și unui somnolent. Klaus Iohannis și Florin Cîțu susțin pe toate drumurile că în Coaliția de guvernare nu se manifestă disensiuni’ .

Pe DN 17C, în localitatea Fiad, s-a înregistrat şi un eveniment rutier, un autoturism căzând în râul Sălăuţa. Şoferul a fost salvat de un utilaj cu macara care trecea prin zonă şi, din primele informaţii, este conştient, cooperant şi este posibil să fi suferit o hipotermie la nivelul picioarelor.

Traficul rutier mai este îngreunat pe drumurile judeţene care leagă municipiul Bistriţa de localităţile Monor, respectiv Jelna.

Potrivit CJSU, la această oră se intervine pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor în localităţile componente Unirea şi Viişoara ale municipiului Bistriţa, dar şi pe două străzi din localitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.