Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bitcoin ar putea înregistra ultima zi de scădere miercuri, deoarece ofertele Bitfinex sugerează că Fed 'cumpără știrile'

impact.ro
bitcoin criptomoneda

Bitcoin ( BTC ) ar putea înregistra ultima zi de scădere, deoarece cumpărătorii se aliniază pentru a încasa la întâlnirea de miercuri a Rezervei Federale din Statele Unite.

Pe 14 decembrie, ofertele au început să crească pe bursa majoră Bitfinex, într-un semn evident că piața crede că BTC/USD este destinat să câștige.

E timpul să „vindem zvonul, să cumperi știrile?”

Fed va furniza informații cheie despre viitorul achizițiilor de active – o formă de relaxare cantitativă – precum și despre inflație la reuniune, iar pariurile sunt în creștere cu privire la impactul atât pentru criptomonede, cât și pentru piețele tradiționale, conform cointelegraph.com

Datele din registrul de comenzi al Bitfinex sugerează că comercianții de bitcoin caută o oportunitate de a „cumpăra știrile”.

După cum a raportat Cointelegraph , reducerea mică a achizițiilor de active de către Fed limitează efectiv disponibilitatea banilor „ușori”, iar accelerarea procesului ar putea face presiuni asupra activelor cu risc, cum ar fi Bitcoin, până la o slăbire a rentabilității politicii.

Pe termen scurt, totuși, o achiziție ar fi ecoul evenimentelor din tipărirea datelor de inflație de luna trecută , acest lucru producând un impuls evident, dar de scurtă durată pentru BTC.

Comercianții Bitfinex stau la pândă într-o zonă între 44.500 USD și 46.000 USD marți, cu prețul spot în prezent la 46.800 USD după o zi de pierderi .

„Gândiți -vă FOMC are o șansă bună de a fi un«vinde zvon, cumpara știri»eveniment“ analistul William Clemente a adăugat .

„Asociți asta cu oferta ilichidă înapoi la maximele anuale și câteva sume licitate mari Bitfinex care vin. Așteaptă doar 53.000 USD pentru a începe licitarea. Încântat să ratez o parte din mutare și, în esență, plătesc pentru confirmare.”

Comercianții de Bitcoin orice altceva decât docili

În alte părți, dovezi ale balenelor din ce în ce mai ursiste persistă în registrele de ordine de schimb.

După cum a menționat Material Scientist, creatorul resursei de analiză în lanț Material Indicators, comercianții cu volum mare au vândut continuu din octombrie.

„Nu au cumpărat nici măcar o baie din octombrie și au vândut direct TWAP în tot acest timp”, a comentat Material Scientist pe Twitter.

Unele excepții au ajuns pe titluri , iar balenele – cea mai mare cohortă de volum de activitate de schimb – au manifestat interes de cumpărare. Cu toate acestea, conform datelor, rezistența de 60.000 USD este încă în creștere cu timpul.

„Nu am văzut încă nicio scădere a BTC în ultima lună cumpărată cu adevărată convingere”, a adăugat Material Indicators într-o postare separată .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.