Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bitcoin are cel mai prost început de an de la începutul Cryptoului

Prețurile criptoactivelor s-au prăbușit săptămâna trecută, datorită unei tendințe generale a investitorilor de a renunța la investițiile mai riscante, în condițiile în care Rezerva Federală a SUA și-a manifestat rapid disponibilitatea de a majora dobânzile și de a vinde titluri de creanță.

Bitcoin a scăzut sub 40.000 de dolari pentru prima dată din septembrie, fiind cel mai prost început de un an de la primele zile ale alternativei digitale la bani.

Criptomoneda inițial a scăzut cu până la 6% la 39.774 USD în tranzacțiile din New York, ducând pierderea sa în acest an la aproximativ 14%. Scăderea este cea mai mare pentru un început de an din 2012. Ether deasemenea a scăzut, în timp ce Indexul Bloomberg Galaxy Crypto a scăzut pentru a patra zi.

Mike McGlone de la Bloomberg Intelligence a spus că 40.000 de dolari reprezintă un nivel important de suport tehnic pentru tokenul digital.

Pandemia de Covid-19 a ajutat Bitcoin să pătrundă și mai mult în curentul principal, pe măsură ce instituțiile și investitorii de retail s-au implicat în piața cripto și proiectele sale auxiliare. Acum, că Rezerva Federală a devenit mai solidă, activele mai riscante, cum ar fi acțiunile și activele digitale, au avut de suferit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.