Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bitcoin se vinde cu 5.000 de dolari mai ieftin pe Binance Australia, pe măsură ce 'ușa' pentru retragerile din băncile locale se închide

startupdaily.net
binance

Prețul Bitcoin de pe filiala australiană a Binance, cel mai mare schimb de criptomonede din lume, a fost marți cu 20% mai mic față de bursele rivale, într-un semn că clienții încercau să părăsească pozițiile lor rapid.

Prețul celei mai mari criptomonede din lume, Bitcoin, a fost de aproximativ 34.000 USD (23.062 USD) pe Binance Australia , în comparație cu aproximativ 43.000 USD pe BTC Markets , un schimb de criptomonede cu sediul în Australia, conform Reuters.

Bitcoin a fost cotat în jur de 27.790 USD în afara Australiei pe alte burse, cum ar fi Bitstamp.

Din cauza eliminării recente a serviciilor fiat de către partenerul bancar al procesatorului nostru de plăți, unii utilizatori australieni și-au retras deținerile în AUD de pe platformă înainte de închiderea”, a declarat un purtător de cuvânt al Binance într-un declarație trimisă prin e-mail.

Ca urmare, perechile AUD au experimentat mai puțină lichiditate, ceea ce le-a afectat prețurile. Vom elimina perechile AUD rămase în conformitate cu închiderea serviciilor fiat .”

La începutul acestei luni, Binance a declarat că unii clienți din Australia nu vor putea depune sau retrage bani după ce un furnizor de servicii terț i-a întrerupt serviciul.

Compania a declarat în aprilie că își va închide afacerea cu instrumente derivate din Australia, după ce a renunțat la o licență de servicii financiare pe fondul unei anchete de reglementare asupra operațiunilor sale.

Citește și Binance are probleme în Australia! Schimbul de criptomonede suspendă serviciile de depunere și retragere în dolari australieni, invocând probleme cu terții

Binance, care reprezintă până la 70% din comerțul mondial cu criptomonede, se luptă cu procese de reglementare și probe din întreaga lume.

Compania a făcut afaceri inițial exclusiv în cripto, permițându-i să evite sistemul bancar global.

Citește și Partenerul Binance Australia, Cuscal, invocă retragerea sprijinului printr-o creștere a 'escrocheriilor' în sistemul de plăți australian

Dar pe măsură ce Binance a atras mai mulți clienți și a atras mai mulți angajați, nevoia sa de conturi bancare convenționale a crescut. A folosit Silvergate Bank, creditorul american care s-a prăbușit în martie. În aceeași lună, șeful de reglementare financiar din New York a preluat o altă bancă prietenoasă cu cripto, Signature Bank, unde Binance era și client.

Binance a avut un succes limitat în obținerea de conturi bancare pentru unitățile sale mici. Majoritatea băncilor importante au refuzat schimbul din cauza preocupărilor de conformitate cu privire la sursa de fonduri a companiilor cripto, potrivit mesajelor companiei și foștilor directori, a raportat Reuters.

(1 USD = 1,4743 dolari australieni)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.