Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Binance are probleme în Australia! Schimbul de criptomonede suspendă serviciile de depunere și retragere în dolari australieni, invocând probleme cu terții

binance

Schimbul de criptomonede Binance Australia a informat utilizatorii săi că a suspendat serviciile în dolari australieni, deoarece furnizorul său local de servicii de plată se pare că a oprit suportul pentru schimb.

Pe 18 mai, Binance Australia a postat pe Twitter că depunerile în dolari australieni, AUD PayID, au fost suspendate, iar retragerile prin transfer bancar vor fi, de asemenea, afectate „din cauza unei decizii luate de către furnizorul nostru de servicii de plată terță”, conform cointelegraph.com.

Înțelegem de la furnizorul nostru de servicii de plată terță că retragerile prin transfer bancar vor fi, de asemenea, afectate și vom informa utilizatorii cu privire la calendar atunci când acest lucru este confirmat”, se arată în comunicat.

Depunerile în AUD prin transferuri bancare nu mai sunt disponibile pentru utilizatorii Binance din Australia”, a confirmat un purtător de cuvânt al Binance într-o declarație pentru Cointelegraph, reiterând că oprirea este în vigoare imediat, deși retragerile vor fi încă deschise pentru o perioadă de timp necunoscută.

Binance a spus că acum lucrează pentru a găsi un furnizor alternativ care să ofere în continuare depozite și retrageri în AUD utilizatorilor săi. Capacitatea de a cumpăra și vinde crypto folosind carduri de credit sau de debit este încă disponibilă, a adăugat acesta.

În special, puteți cumpăra și vinde în continuare criptomonede folosind cardul de credit sau de debit, iar piața noastră Binance P2P va continua să funcționeze ca de obicei. Fiți siguri că fondurile dumneavoastră sunt în siguranță prin Fondul de active sigure pentru utilizatori (SAFU), un fond de asigurare care oferă protecție utilizatorilor Binance și fondurilor acestora în cazul unor situații extreme”, a adăugat acesta.

Citește și Exodul canadian continuă! Binance este următorul schimb valutar digital care părăsește țara frunzei de arțar

În ciuda anunțului, depunerile și retragerile în AUD se pare că încă pot fi efectuate pentru moment. Personalul australian al Cointelegraph a putut să depună o sumă mică de AUD folosind PayID și să retragă din schimb într-un cont bancar australian în momentul scrierii acestui articol.

Suspendarea vine la o lună după ce autoritatea australiană de reglementare a valorilor mobiliare a anulat licența pentru servicii financiare a Binance Australia Derivatives, după ce a revizuit operațiunile locale ale Binance.

Citește și În urma controlului intens din partea autorităților federale americane, proprietarul Binance, Changpeng Zhao, caută să-și reducă participația în firmă

Oprirea serviciului afectează potențial o cantitate semnificativă de utilizatori și investitori criptografici australieni.

Într-un interviu din decembrie pentru The Sydney Morning Herald , fostul CEO al Binance Australia, Leigh Travers, a susținut că schimbul a atins un milion de utilizatori.

Citește și Elon Musk e fericit! Tesla și-a scos roboții umanoizi la plimbare. Bots Tesla sunt antrenați de inteligență artificială (video)

Se estimează că aproximativ 3,3 milioane de australieni dețin cripto, conform cercetării din noiembrie 2022 de la Finder.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.